YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Seitsemän sisarta kokonaisuudessaan (kahdeksan osaa)

Riley, Lucinda; Whittaker, Harry

Tässä paketissa Seitsemän sisarusta kaikki kahdeksan osaa:
Seitsemän sisarta (pokkari)
Myrskyn sisar (pokkari)
Varjon sisar (pokkari)
Helmen sisar (pokkari)
Kuun sisar (pokkari)
Auringon sisar (pokkari)
Kadonnut sisar (pokkari)
Atlas, Papa Saltin tarina (kovakantinen)

---

Lucinda Riley (o.s. Edmonds; 16. helmikuuta 1965 - 11. kesäkuuta 2021) oli pohjoisirlantilainen kirjailija ja näyttelijä. Hän aloitti kirjailijanuransa 22-vuotiaana, mutta ennen sitä hän toimi näyttelijänä. Rileyn kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti kymmeniä miljoonia kappaleita, ja erityisen tunnettu on hänen seitsemänosainen Seitsemän sisarta -kirjasarjansa.

Riley syntyi Lisburnissa Pohjois-Irlannissa ja asui ensimmäiset viisi vuotta pienessä Drumbergin kylässä. Hän opiskeli tanssia ja draamaa Lontoossa ja sai pääroolin BBC:n televisiosarjasta "The Story of the Treasure Seekers". Kirjallisen uransa hän aloitti sairastuttuaan Epstein-Barrin virukseen, joka esti häntä osallistumasta näyttelijäkokeisiin. Ystävä luki hänen ensimmäisen tarinansa, ja pian hän sai kustannussopimuksen kolmesta kirjasta. Riley julkaisi kahdeksan romaania ennen vuotta 2000, mutta sen jälkeen tuli kymmenen vuoden tauko. Hän sai kolme lasta ja muutti perheensä kanssa Englannin ja Irlannin välillä. Vuonna 2010 hän julkaisi ensimmäisen uudella nimellään kirjoittamansa romaanin "The Orchid House".

Vuonna 2012 hän sai idean Seitsemän sisarta -sarjasta, joka perustuu Plejadeihin antiikin aikana liitettyyn mytologiaan. Sarjan ensimmäinen osa "Seitsemän sisarta" ilmestyi vuonna 2015. Riley sairasti neljä vuotta syöpää ja kuoli kesäkuussa 2021. Hän ehti saada Seitsemän sisarta -sarjansa lähes valmiiksi, sillä seitsemäs osa "Kadonnut sisar" julkaistiin huhtikuussa 2021. Kahdeksannen osan, "Atlas, Papa Saltin tarina" viimeisteli hänen poikansa Harry Whittaker. Rileyn kirjoja oli käännetty lähes 40 kielelle ja myyty kymmeniä miljoonia kappaleita

 

Kustantaja: Bazar
Sidosasu:
ean: 7sisarta
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.