YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Luode nro 5/2024
Vain myymälästä

Luode nro 5/2024

Luode on ajattomia tarinoita luonnosta, retkistä ja ulkoilmaelämästä. Luode on luontolehti, jossa on mielenkiintoisia kertomuksia ihmisistä luonnon äärellä sekä töissä että vapaa-ajalla. Lehdessä kerrotaan asiat kuten ne ovat, kiertelemättä ja suoraan. Luode on suunta luontoon, soille, järville, metsiin ja tuntureille.

Luode-lehteä kirjoittavat alan tunnetut toimittajat, intohimoiset harrastajat sekä tavalliset retkeilijät, jotka osaavat kertoa värikkäästi ja tunteita herättävästi tuntemuksiaan luonnossa. Kerromme mielellämme 600 kilometrin hiihtovaelluksesta sekä lähiluonnosta nauttimisesta yhtälailla. Luode-lehden vierailevat kuvaajat ovat alansa huippuja Suomessa. Luode-lehti kokoaa yhteen ihmiset, jotka arvostavat luonnossa vietettyä aikaa ja haluavat retkeillä, kalastaa, metsästää ja nauttia luonnosta monin erilaisin tavoin lajista riippumatta. Luode on ajaton julkaisu kaikille metsissä, vesillä ja tuntureilla viihtyville ihmisille.

Luode-lehteä tehdään Kilpisjärvellä, Suomen suurtuntureiden ja luonnon keskellä. Pohjoisen pitkän, kylmän ja lumisen talven innoittamana ensimmäinen Luode-lehden numero keskittyy talveen, sen kauneuteen, ripauksella realismia. Vuonna 2023 ilmestyy kolme lehteä; kevät-kesä, syys-kesä sekä talvinumero.
Tekstit: Mira Karppinen, Heidi Mäki-Hakola, Eeva Mäkinen, Kimmo Ohtonen, Erno Saukko, Marika Varpenius.

 

Kustantaja: Lehdet
Sidosasu:
ean: 777116
Ilmestymisvuosi: 2023

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter5
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Ei verkkokaupasta0
Tilattavissa verkosta Ei verkkokaupasta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.