Ydin 3/2023

Ydin on lehti niille, joille väkivallattomuus ja vastuu maailmasta ovat intohimo. Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Ydin seuraa maailmaa ennakkoluulottomalla asenteella, kriittisyydellä ja asioihin syventyen.

Tuloksena on 100-sivua ajankohtaista asiaa yhteiskunnallisista kysymyksistä - kotimaan tasolla ja globaalisti. Ydin ei tyydy ainoastaan peilaamaan, vaan ottaa myös perustellusti kantaa ja osallistuu keskusteluun.

Ytimen kirjoittajiin kuuluu suomalaisia ja kansainvälisiä asiantuntijoita, tutkijoita, kansalaisjärjestöjen toimijoita ja toimittajia. Lehden toimittamiseen osallistuu aktiivisesti vapaaehtoisista muodostuva toimituskunta. Vuodesta 2009 lehden luottamustoimisena päätoimittajana on toiminut Arja Alho.

Puoluepoliittisesti sitoutumaton Ydin on perustettu vuonna 1966 ja sen tukijärjestöihin kuuluvat Rauhankasvatusinstituutti, Sadankomitea ja Suomen Rauhanliitto. Ydin tekee yhteistyötä muiden mielipidelehtien ja kansalaisjärjestöjen kanssa. Se toimii muun muassa sosiaalifoorumi-liikkeessä ja on Kultti ry:n aktiivinen jäsen.

 

Kustantaja: Ydin-julkaisut ry
Sidosasu:
ean: 777037

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter4
Rosebud Maria5
Rosebud Tiedekulma3
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio5
Keskusvarasto 4
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.