Identitet Okänd - The Bourne Identity

Young, Roger

Hän on vakooja vailla menneisyyttä. Ja kenties vailla tulevaisuutta. Häntä kutsutaan nimellä Jason Bourne. Mutta hän ei itsekään tiedä, kuka hän todellisuudessa on, eikä liioin, miksi hän on niin hyvä tappamaan kylmäverisen tehokkaasti. Yhden asian hän sen sijaan tietää: hän on liikkuva maalitaulu.

Richard Chamberlain (Bournen roolissa) ja Jaclyn Smith ovat pääosissa tässä hengästyttävässä toimintajännärissä, joka perustuu vakoojatarinoiden arkkimestari Robert Ludlumin bestselleriin (Ludlumin romaanin uudelleenfilmatisointi vuosimallia 2002 taas tuo valkokankaalle Matt Damonin ja Franka Potenten).

Bourne kärsii muistinmenetyksestä ja haluaa selvittää tilit unohdetun menneisyyden kanssa. Miksi hänen kasvoissaan on merkkejä plastiikkakirurgiasta? Kuka piilotti mikrofilmin hänen lantionsa alle? Miksi kaksi ohikulkijaa pakenee hänet nähdessään?

Vastaukset kysymyksiin ovat hajallaan Zürichistä Pariisiin ja aina New Yorkiin asti mutta muuta tietä totuuden selvittämiseen ei ole.

 

Tekstitykset: suomi,ruotsi

Kustantaja: DVD
Sidosasu: dvd
ean: 7321938235658
Ilmestymisvuosi: 1988
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.