YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Varjojen kaupungit luukaupunki
Ei saatavilla

Varjojen kaupungit luukaupunki

Zwart, Harald

Cassandra Claren suositun nuortenromaanisarjan ensimmäisen osan filmatisoinnissa tavallinen tenityttö Clary törmää salaperäisiin Varjometsästäjiin, jotka johdattavat hänet demonien, vampyyrien ja haltijoiden maailmaan.

Kun Clary Fray lähtee New Yorkin Pandemonium-yökerhoon, hän ei todellakaan odota joutuvansa todistamaan nuoren pojan murhaa - varsinkaan murhaa, jonka tekee kolme outoihin tatuointeihin verhottua ja merkillisiä aseita käyttävää nuorta. Lisäksi ruumiskin katoaa vielä jäljettömiin. Tapauksesta on hankala ilmoittaa poliisille, kun kukaan muu ei ole nähnyt tappajia eikä jäljellä ole mitään - ei edes veritahraa - jolla voisi todistaa pojan kuolleen. Vai oliko uhrina poika?

Näin Clary tulee ensi kerran kohdanneeksi Varjometsästäjät - soturit, jotka ovat ottaneet tehtäväkseen kitkeä demonit maan päältä. Hän tapaa ensi kerran myös Varjometsästäjiin kuuluvan Jacen, joka näyttää päällepäin enkeliltä mutta jolla on varsin pirullinen luonto. Vuorokauden kuluessa Clary kuitenkin tempautuu mukaan Jacen ja Varjometsästäjien maailmaan kostoretkelle, kun hänen oma äitinsä katoaa ja demoni hyökkää vielä Claryn itsensäkin kimppuun. Mutta miksi demonit olisivat kiinnostuneita Claryn ja tämän äidin kaltaisista tavallisista kuolevaisista? Ja miten Clary on yhtäkkiä saanut näkemisen kyvyn? Sen Varjometsästäjätkin haluaisivat tietää?

Kustantaja: SF Film
Sidosasu: dvd
ean: 6438044371758
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.