YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

ABCs of Death 2
Ei saatavilla

ABCs of Death 2

Ascher, Rodney - Barratt, Julian - Boocheck, Robert

26 UUTTA TAPAA KUOLLA

Elokuvahistorian kunniahimoisin kauhuantologia saa säälimättömästi iskevää jatkoa. Resepti on tuttu: 26 tarinaa kuolemasta, tekijöillä täydellinen taiteellinen vapaus. Tuottajat ovat kieltäneet ainoastaan yhden asian: vessahuumoria ei hyväksytä. Lopputulos on vielä edeltäjäänsäkin kansainvälisempi. Tekijät ovat todella haastaneet itsensä jatoisensa: onnistumisprosentti on kiitettävän korkea.

Tunnetuista kyvyistä parastaan tarjoilevat mm. kanadalaismaestro Vincenzo Natali (Cube, Splice), Cheap Thrills elokuvallaan viimeksi sykähdyttänyt E.L. Katz, ranskalaiskaksikko Bustillo & Mayry (Among the Living, Livid), Game of Werewolves-taituri Juan Martinez Moreno ja Manborg visionääri Steven Kostanski. Yllättäjien joukkoon lukeutuvat myös animaattorivirtuoosi Bill Plympton ja EC sarjakuvamaailmaan tuulahduksia tarinaansa tuova Rodney Ascher, joka muistetaan huikeasta Hohto-dokumentistaan Room 237.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6430051161834
Ilmestymisvuosi: 2014
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.