YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

ABCs of Death 1 & 2 (2-DVD)
Ei saatavilla

ABCs of Death 1 & 2 (2-DVD)

Acher, Rodney - Barratt, Julian - Boocheck, Robert

Genrehistorian kunnianhimoisimman antologiaelokuvasarjan molemmat osat yhdessä boxissa.

ABCs of Death on kauhuelokuvan historian kunnianhimoisin antologiaelokuva. Se yhdistää lahjakkaimmat nuoren polven elokuvantekijät 15 maasta täysin poikkeuksellisen haasteen äärelle. Aihiona on kuolemaa käsittelevä modernin kauhun aapiskirja, johon jokainen tekijä on luonut yhtä kirjainta vastaavan jakson. Tekijöille tarjottu täydellinen taiteellinen vapaus takaa yllätyksellisyyden alusta loppuun. Jokaisen jakson tiukasti rajattu kesto puolestaan pitää huolen siitä, että kerronta pysyy herkullisella tavalla napakkana kautta linjan.

ABCs of Death 2 elokuvassa on ohjaajia mukana enemmän kuin aiemmin; joukkoon mahtuu peräti neljä työparia. Lopputulos on ensimmäistä elokuvaa tasalaatuisempi. Kooste on edeltäjäänsä kansainvälisempi, onnistumisprosentti on kiitettävän korkea. Moni onnistuja on tuttu Night Visions -ohjelmistosta. Selvää jälkeä tekevät mm. Game of Werewolves -irvileuka Juan Martinez Moreno sekä Livid ja Among the Living-ohjaajat Alexandre Bustillo ja Julien Maury. Kyntensä näyttää myös Manborg-ohjaaja Steven Kostanski.

Pettämättömän lajityyppilukutaitonsa osoittaa myös muutama yllätystekijä. Animaatiokonkari Bill Plympton on kuin kotonaan myös kauhukontekstissa. Uskomattoman Hohto-dokumentin Room 237:n tekijän Rodney Ascherin tyylinäytteessä on hallittu tuulahdus EC-sarjakuvaklassikoista.

 

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6430051161131
Ilmestymisvuosi: 2015
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.