PEPPI POHJOISNAVALLA

Peppi, etkö sinä koskaan ole käynyt koulua? ihmettelee Annika. En, olen vain purjehtinut maailman merellä, vastaa Peppi. Eikö koulussa ole muuta tärkeämpää kuin kertomustaulu? kysyy Peppi. Annika kertoo, että koulusta saa joulu-, pääsiäis- ja kesälomaakin! Ja täytyyhän Pepinkin saada lomia, joten he suuntaavat Herra Tossavaisen kanssa heti kohti koulua. Mutta Peppi ei ole ihan tavallinen oppilas. Kuka muu voisi kertoa painineensa käärmeen kanssa Intiassa?

Peppi käy joka viikko vanhainkodissa vierailulla. Nyt koti on muuttamassa, mutta kukaan ei tahtoisi lähteä. Eihän uudessa talossa ole puutarhaa, suihkulähdettä saati sitten kuistia. Lopulta vanhukset muuttavat, mutta eivät uuteen vanhainkotiin. Peppi pitää huolen, että he ovat tyytyväisiä!

Joku koputtaa Pepin ovella. Avulias puuseppä tulee kylään, mutta mikään ei oikein suju suunnitelmien mukaan. Onneksi Peppi ja Herra Tossavainen tulevat hätiin juuri viime hetkellä!

Kustantaja: SF Film
Sidosasu: dvd
ean: 6420614642450
Ilmestymisvuosi: 1997

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.