Kärpästen herra

Brook, Peter

“Pahuus on meissä kaikissa, vaikka kuinka yrittäisimme piilotella sitä”. Sanat ovat William Goldingin, mutta romaani nimeltä “Kärpästen herra” osoitti, että kuka tahansa voi muuttua tunnottomaksi murhaajaksi - ulkoisten painostusten voimasta. Jopa kaikista hyvinkasvatetuin koulupoikakin.
Lentokone, joka kantaa sisäoppilaitoksen oppilaita tekee pakkolaskun autiolle saarelle Tyyneenmereen. Neljäkymmentä lasta selviytyy, ei yksikään aikuinen. Kun koulun univormut heitetään syrjään, kaikkoaa samalla myös koko opittu demokraattinen arvomaailma ja kaikista alkeellisimmat ja itsekkäimmät ominaisuudet ottavat vallan. Vahvimmat ja häikäilemättömimmät määrävät tahdin. Viidakon laki vallitsee - tapa tai tule tapetuksi. Sivilisaatio katoaa ja saarelle julistetaan diktatuuri. Pelon vaikutuksesta luodaan uusi uskonto, joka on julmuuden palveluksessa. Uutta jumalaa, ”Kärpästen herraa”, palvotaan - itse saatanaa.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548906218
Ilmestymisvuosi: 1963
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter1
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.