YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Decamerone
Ei saatavilla

Decamerone

Pasolini, Pier Paolo

Decamerone perustuu Giovanni Boccaccion samannimiseen klassikkoromaaniin, jonka kirjailija oli koonnut eroottisaiheisista tarinoista. Näistä tarinoista ohjaaja Pier Paolo Pasolini on valinnut yhdeksän herkullisinta.
Näemme huijatun, joka rikastuu, kuuromykän nunnaluostarissa, vaimon rakastajahuolet, papin kuolinvuoteellaan, kolme veljestä kostamassa siskonsa puolesta, tytön ja pojan öisellä katolla, inspiraatiota odottavat maalaajat, ystävänsä vaimoa viettelevän papin ja kaverukset, jotka haluavat tietää, mitä odottaa kuoleman tuolla puolen.
Decamerone on Pasolinin ensimmäinen osa trilogiaansa Trilogy of Life. Jälkimmäiset osat ovat Canteburyn tarinoita (1972) ja Tuhat ja yksi yötä (1974). Trilogian osia yhdistää niiden voimakas visuaalisuus ja rohkeasti rakkautta ja intohimoa käsittelevä kerronta. Decameronessa Pasolini nähdään myös näyttelemässä, osassaan taiteilija Giottona

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548822143
Ilmestymisvuosi: 1971

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.