YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Me moraalin vartijat 6 disc DVD
Ei saatavilla

Me moraalin vartijat 6 disc DVD

De Funes,Luis

Me Moraalin vartijat
Vitsiniekka Louis de Funès tekee tunnetuimman roolinsa virkaintoisena ja huonotuulisena konstaapeli Cruchot?na. Tehtävänään vartioida heikkomoraalisia kansalaisia Cruchot saa komennuksen riehakkaaseen Saint-Tropezin lomaparatiisiin.

Moraalin vartijat New Yorkissa
Tällä kertaa Cruchot?n ja koko poliisijoukon määränpää on New York. Hullunhauskalle matkalle on pätevä syy: suurkaupungissa järjestetään poliisien maailmankongressi. Perheenjäseniä ei saa tuoda matkalle mukaan. Cruchot?n huonosti käyttäytyvä
teini-ikäinen tytär ei tainnut kuulla tuota...

Riemuhäät Rivieralla
Cruchot löytää itsensä jälleen kunnon sopasta! Sotku saa alkunsa, kun hän onnistuu nappaamaan pahimman luokan vauhtihirmun. Tämä hirmu on kuitenkin sitä kauniimpaa sukupuolta ja tällä kertaa Cruchot menettää paitsi hermonsa, myös sydämensä.

Moraalin vartijat Rivieralla
Huonotuulinen Cruchot kohtaa pahimman vastoinkäymisensä - hän saa potkut! Sama koskee poliisijoukon muitakin konstaapeleita. Kuka nyt kirjoittaa kaikki parkkisakot? Tai ajaa takaa alastomia uimareita? Voi elämän kevät, miten tässä vielä käy?
Moraalin vartijat ja avaruusoliot Saint-Tropez kohtaa suurimman uhkansa - avaruusolennot saapuvat Rivieralle! Cruchot tekee tapansa mukaan kaikkensa, mutta hetkinen, miten hän erottaa mielensä mukaan
muuntautuvan avaruusolennon tavallisesta ihmisestä?

Moraalin vartijat ja naispoliisit
Tässä Funès?n viimeiseksi jääneessä elokuvassa Cruchot ja hänen kollegansa saavat neljä uutta alokasta. Hupsista, nehän ovat kaikki superseksikkäitä naisia!

 

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6416548526317
Kirjastoluokka: dvd

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.