YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Coco Chanel
Ei saatavilla

Coco Chanel

Duguay, Christian

Vuosisadan vaihteen Ranskassa naisten pukeutumisesta puuttuu mielikuvitus ja eleganssi. Kuristavat korsetit ja muhkeat pitsiluomukset kyllästyttävät nuorta ja varatonta Gabrielle Chanelia, jolla on aivan uudenlainen näkemys tyylistä. Hänellä on silmää yksityiskohdille ja ennen kaikea hän tietää, millaisissa vaatteissa naiset todella viihtyvät.
Päättäväisen naisen ajatukset ravistelevat muotimaailmaa ja saavat myös osakseen vastalauseita. Muodin vallankumouksen kulissien taakse jää maailmankuulun suunnittelijan henkilökohtainen traaginen elämä, johon kuuluu intohimoa ja rakkautta yli rajojen.
Millainen oli nainen, joka mullisti tavan jolla pukeudumme tänään ja loi ajattoman tyylin, Chanel No. 5 -parfyymin ja pikkumustan? Coco Chanel on romanttinen draama 1900-luvun vaikutusvaltaisimmasta muoti-ikonista.
Cocoa eri elämänvaiheissa esittävät legendaarinen Shirley MacLaine ja nuori Barbora Bobulova, hänen uskottunaan Marc Bouchierina nähdään Malcolm McDowell.

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu:
ean: 6416548518510
Ilmestymisvuosi: 2008
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.