Seurapiiripyrkyri DVD
Ei saatavilla

Seurapiiripyrkyri DVD

Lustig, Dana

Mitä voisikaan sosiopaattisella pintaliitopyrkyrillä olla sydämellään tunnustettavana? Mikä merkkivaate istuu päälle toista paremmin, missä on parhaimmat bileet, missä velloo kaupungin kuumin kerma, kuka on in ja kuka on out, mitkä arjen tekijät ja teot pönkittävät statusarvoa ja miten olla se ainoa ihailtu valokeilassa, matkalla ylöspäin muut unohtaen?
Onhan siinä jo kenttää kartoitettavana ja monenmoista huolenaihetta. Tämän tietää paremmin kuin hyvin myös Katya, 28-vuotias myyntipäällikkö, jolle San Francisco on kuin osteri ja hän sen helmi - ainoa sellainen! Katya ei kaihda mitään saadakseen haluamansa: päästäkseen kaupungin huippupiireihin ja urallaan risteilyohjuksen laillaa maaliin, ylimälle pallille. Ystävät on tehty selkään puukotettaviksi, mies on vain suupala shekkivihkoineen ennen seuraavaa, raha ja muoti pyörittävät maailmaa ja maailman napa on Katya. Kuinka häntä voisikaan olla rakastamatta?

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 6416548455914
Ilmestymisvuosi: 2004

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.