YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Komisario Palmu - Täydellinen kokoelma 4-DVD-box
Ei saatavilla

Komisario Palmu - Täydellinen kokoelma 4-DVD-box

Kassila, Matti

Tämä Komisario Palmu kokoelma sisältää kaikki Matti Kassilan ohjaaman Palmu -elokuvat. Komisario Palmun unohtumattomassa roolissa nähdään Joel Rinne.

Komisario Palmun erehdys, 1960

Seurapiirikeikari Bruno Rygseck järjestää juhlat, joiden teemana on rikos. Seuraavana aamuna komisario Palmu saa tiedon, jonka mukaan Bruno on hukkunut uima-altaaseen. Kaikkien mielestä kyse on tapaturmasta, mutta hovimestarin puheet saavat Palmun epäilemään murhaa. Rygseckin suvun sisäiset juonittelut ja salaisuudet on saatava päivänvaloon ja nyt Palmu etsivineen on valmis virittämään heille ansan...

Kaasua, Komisarion Palmu, 1961 (3 Jussi palkintoa)

Kaasua, komisario Palmu on Mika Waltarin romaaniin "Kuka murhasi rouva Skrorfin?" perustava jännityselokuva vuodelta 1961. Rouva Alma Skrof löydetään kuolleena asunnostaan, ilmeisesti kaasumyrkytyksen uhrina. Komisario Palmu apulaisineen määrätään tutkimaan kuolemantapausta, joka ei aluksi näytä murhalta. Tapauksen selvittämistä vaikeuttaa epäiltyjen runsas lukumäärä.

Tähdet kertovat, Komisario Palmu, 1962 (2 Jussi palkintoa mm. Paras miespääosa)

Helsingin Tähtitorninmäeltä löytyy ruumis ja kolaroitu auto. Rikoksen tutkintaa johtaa tuomari Virta, rikospoliisin murharyhmän päällikkö ja komisario Palmun esimies. Soppaa selvittämään liittyy Palmun lisäksi ylietsivä Kokki. Rikospaikalle ensimmäisten joukossa osunut Iltalehden reportteri Nopsanen ehtii sensaatiojutullaan hämmentää tutkintaa. Lättähattu Ville Valkonen on ykkösepäilty, mutta tähdet kertovat vallan muuta.

Vodkaa, Komisario Palmu, 1969

Yleisradion toimittaja Torpo tutkii Suomen ja Neuvostoliiton välisiä talousneuvotteluita. Torpo murhataan. Pääjohtaja Repo on tyytymätön poliisin tutkimuksiin ja palkkaa eläkeläiskomisario Palmun selvittämään rikosta. Palmu ottaa avukseen entisen etsivän, ravintoloitsija Kokin. Vauhtia ja vaaratilanteita sekä YYA-henkeä tarvitaan ennen kuin tapaus selviää. Ratkaisua juhlitaan Palmun huvilalla. "Vodkaa, komisario Palmu", vastaa Kokki kysymykseen tarjoilusta ja kohottaa maljan.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415972773

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.