YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Ohjaajana Risto Jarva - täydellinen kokoelma 11-dvd-boxi
Ei saatavilla

Ohjaajana Risto Jarva - täydellinen kokoelma 11-dvd-boxi

Jarva, Risto

Ohjaajana Risto Jarva - täydellinen kokoelma sisältää kaikki ohjaajan pitkät elokuvat. Risto Jarva (15.7.1934 - 16.12.1977) tunnetaan lukuisista menestyskomedioistaan, mutta hän ohjauksissaan oli lempeän kriittisiäkin huomioita suomalaisesta yhteiskunnasta. Tällä kokoelmalla on kaikki 11 Risto Jarvan ohjaamaa pitkää elokuvaa vuosilta.

Yö vai päivä, 1962

Professori Sedano, hänen assistenttinsa Mr. Lang ja sihteerinsä Numidia Vaillant saapuvat Unescon toimeksiannosta Suomeen tutkimaan kansallista kulttuuria ja selvittämään, millaisella ohjelmalla arvokkaita pieniä kulttuureja voitaisiin varjella.

X-paroni, 1964 (ohjaus yhdessä Risto Jarva, Jaakko Pakkasvirta, Spede Pasanen)

Spede Pasasen esittää kaksoisroolia: köyhää maalaispoikaa Kallea ja rikasta paroni Wilhelm von Tandemia. He ovat täsmälleen samannäköisiä. Monien sattumien kautta he joutuvat vahingossa toistensa rooleihin ja siitä alkavat riemukkaat tapahtumat.

Onnenpeli, 1965

Elokuva kertoo nuorten aikuisten ihmissuhteista, vapautumisen ja sitoutumisen ongelmista 60-luvun Helsingissä. Jussi majoittaa asuntoonsa Tellen, joka on juuri palannut Pariisista. ja etsii asuntoa. Pian heidän välilleen kehittyy suhde.

Työmiehen päiväkirja, 1967

Työmiehen päiväkirja kertoo siitä, miten tavallinen työmies joutuu arvioimaan elämänsä ja maailmankuvansa uudelleen noustuaan yhteiskunnassa askeleen ylemmäksi.

Ruusujen aika, 1969

On vuosi 2012. Elokuvan pääosassa on dokumenttielokuvia televisiolle tekevä Raimo Lappalainen. Hän valmistelee tv-ohjelmaan, joka käsittelee 60-luvun Suomea kertomalla lyhyen elämän eläneen alastonmallin Saara Turusen tarinan.

Bensaa suonissa, 1970

Bensaa suonissa kertoo kolmesta vauhdin sokaisemasta ihmisestä, myyntipäällikkö Lassesta, hänen vaimosta rallikuski Marjasta ja automekaanikko Tapsasta, joita auto vie.

Kun taivas putoaa…, 1972

Olli Meri on Ajan Totuus -sensaatiolehden toimittaja. Lehden päätoimittaja vaatii entistä sensaatiohakuisempia juttuja ihmisten yksityiselämistä. Meri alkaa häikäilemättömästi vääristellä lääkintävoimistelija Eilan ja kansanedustajan suhdetta lehden palstoilla.

Yhden miehen sota, 1974

Erik Suomies haluaa elämässään eteenpäin. Tietyömaan lapiomiehenä hän on nähnyt kauhakuormaajan omistajan leveät ansiot ja päättää itsekin ryhtyä yrittäjäksi: hän myy vanhempiensa kotitilan ja saa pankkilainan ostaakseen kauhakuormaajan ja käytetyn linja-auton, johon hän majoittaa perheensä sekä apumieheksi palkkaamansa kaverinsa Peten.

Mies, joka ei osannut sanoa ei, 1975

Pastori Aimo Niemi muuttaa Millan naapuriksi Kivimäen puutalokaupunginosaan ja aloittaa uuden virkansa alueen avioliittoneuvojana. Neuvoista seuraa vain kommelluksia. Hän saa tahatonta mainetta naistenmiehenä…

Loma, 1976

Pankkivirkailija Niemi on lähdössä lomalle talvikisoihin, mutta lentoasemalla sattuu sekaannus ja hän tajuaa istuvansa väärässä koneessa Rhodokselle. Matkalaukut vaihtuvat ja Niemi joutuu tyytymään naisten rantavaatteisiin ja ehostustarpeisiin…

Jäniksen vuosi 1977

Mainosmies Vatanen törmää työmatkalla autolla jäniksenpoikaan. Tästä alkaa poikkeuksellisen hieno elokuva, jonka keskeinen sanoma ihmisen ja luonnon välisestä yhteydestä vetoaa kaikenikäisiin.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu:
ean: 6416415967779

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.