YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Radio tulee hulluksi DVD
Ei saatavilla

Radio tulee hulluksi DVD

Kassila, Matti

Aviopari Eila ja Toivo Teräsvuori ovat radiotoimittajia. Viime aikoina Eila on kuitenkin joutunut patistamaan miestään töihin, koska tämä mieluummin torkkuisi kotisohvalla. Sitten Toivo saa kuningasajatuksen, ja ehdottaa piilomikrofonilla tehtävää koomista reportaasia. Mikrofoni takin alla hän yrittää haastatella ravintola Kappelin asiakkaita. Yritys epäonnistuu ja häntä luullaan mielisairaaksi, koska hänen on nähty puhuvan itsekseen. Poliisit kuljettavat hänet Houruniemen sairaalaan, jossa selittelyt eivät vakuuta lääkäreitä - kyseessä on selvä skitsofreniatapaus. Toivon on laadittava mielikuvituksellinen pakosuunnitelma ja senhän näppärä toimittaja keksii alta aikayksikön...
Matti Kassilan ohjaama jännityskomedia Radio tekee murron (1951) oli hyvä yleisömenestys. Kassila jatkoi aiheen käsittelyä yhdessä Aarne Tarkaksen kanssa ja näin syntyi käsikirjoitus elokuvaan Radio tulee hulluksi. Tuottajaksi saatiin Teuvo Tulio ja elokuva valmistui 1952. Pääosassa ovat Hannes Häyrinen, Ritva Arvelo ja Kaarlo Halttunen.

Kustantaja: VL-Media Oy
Sidosasu: dvd
ean: 6415018624898
Ilmestymisvuosi: 1952

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.