YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Justine & Juliette DVD
Ei saatavilla

Justine & Juliette DVD

Ahlberg, Mac

Poul Bundgaard tapaa Harry Reemsin ja Marquis de Saden ylellisessä ilotalossa!
Kyllä, voi kuulostaa jopa riemastuttavan kummalliselta, mutta 1970-luvulla mikään ei ollut mahdotonta, ja nyt sentään on kyseessä ruotsalainen vastine tanskalaisten Bedside- ja Zodiac-filmeille.
Tyylinsä mukaisesti tässäkin elokuvassa nähdään tanskalaisia huippunäyttelijöitä ja jopa tunnettuja poliitikkoja osallistumassa tuhmiin seksikohtauksiin. Näe Poul Bundgaard kiimaisena rahamiehenä, Otto Brandenburg perverssinä hotellinomistajana ja entinen parlamentin jäsen Louise Frevert go-go -tanssijana.
Marquis de Saden tarinaan perustuvassa elokuvassa seurataan kahden tyttösen, Justinen ja Julietten elämää ja muuttoa suureen kaupunkiin elannon ja uran perässä. Samalla kun Juliette saa töitä ilotalosta kamppailee kaunis Justine pysyäkseen moraalin oikealla puolella. Kunnes? Eräänä päivänä hyvin sairas miljonääri (Reems) saapuu ilotaloon ja ilmoittaa antavansa omaisuutensa sille, joka nai hänet kuoliaaksi. Lupaus saa jopa Justinen toisiin aatoksiin: Pysyäkö siveänä vai antaako vain mennä?

Kustantaja: Future/Atlantic
Sidosasu: dvd
ean: 5709498209142
Ilmestymisvuosi: 1975
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.