Ben Hur Blu-Ray
Ei saatavilla

Ben Hur Blu-Ray

Wyler, William

Numerot puhuvat puolestaan: 100 000 pukua, 8000 avustajaa, 300 lavastetta ja aikakauden suurin budjetti. Ben-Hurin luojat tekivät tarinastaan suurimman ja kauneimman Raamattu-aiheisen eepoksen, jonka maa päälään kantaa.

Chalton Heston tuo elokuvaan väkevää fyysistä läsnäoloaan ja moraalista selkärankaa tinkimättömässä roolityössään Judah Ben-Hurina. Ben-Hur on juutalainen ylimys, jonka kohtalon oikuista joutuu roomalaisten orjaksi mutta onnistuu karkaamaan kovaonniselta sotakaalerilta. Elämänsä käännekohdissa Ben-Hur myös kohtaa nasaretilaiseksi kutsutun Jeesuksen. Elokuvahistoriaan lähtemättömästi jäänessä uskomattomassa vaunukilpailussa Ben-Hurilla on viimeinen tilaisuus kostaa kiduttajilleen...

Hestonin karismaattinen esiintyminen toi hänelle parhaan näyttelijän Oscarin. Ben-Hur palkittiin Oscar-gaalan parhaana elokuvana, ja ohjaaja William Tyler käveli tiehensä jo kolmannen pystinsä kanssa. Yhteensä Ben-Hur kaappasi ennennäkemättömät 11 Oscaria - ainoastaan Titanic on sittemmin vakavasti uhannut Ben-Hurin majesteetillista loistoa.

 

Kustantaja: Fox-Paramount
Sidosasu:
ean: 5051895200384

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.