YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

The Twilight Samurai
Ei saatavilla

The Twilight Samurai

Yamada, Yoji

The Twilight Samurai" (Tasogare Seibei) on vuonna 2002 julkaistu japanilainen samuraidraamaelokuva, joka sijoittuu 1800-luvun loppupuolelle. Elokuva seuraa Seibei Iguchin (esittäjänä Hiroyuki Sanada) tarinaa, joka on alhaisessa asemassa oleva samurai.

Seibei Iguchi on leski ja yksinhuoltaja, joka työskentelee virkamiehenä pienessä linnassa. Hän joutuu taistelemaan taloudellisia vaikeuksia vastaan ja huolehtimaan äidistään ja kahdesta nuoremmasta tyttärestään. Seibei omistautuu täysin perheelleen ja joutuu siksi laiminlyömään samurain arvokkuutta ja perinteitä.

Kun Seibein lapsuudenystävä, Tomoe Iinuma (esittäjänä Rie Miyazawa), palaa elämään, hänen tunteensa heräävät uudelleen. Tomoe on naimisissa väkivaltaisen miehen kanssa, ja heidän suhteensa aiheuttaa Seibeille lisää haasteita.

Kun linnassa tapahtuu poliittisia levottomuuksia, Seibei joutuu tilanteeseen, jossa hänen samuraitaitonsa joutuvat koetukselle. Hän päättää ottaa vastaan haasteen ja asettaa perheensä vaaran edelle.

"The Twilight Samurai" kuvaa hienovaraisesti Seibei Iguchin sisäistä kamppailua perhevelvollisuuksien ja samurain kunnian välillä. Elokuva tarjoaa syvällisen katsauksen Edo-kauden Japanin yhteiskuntaan ja samurain elämään. Seibei Iguchin hahmo edustaa tavallista ihmistä, joka joutuu kohtaamaan elämän haasteita ja tekemään vaikeita valintoja.

Elokuvan visuaalinen ilme on taidokas ja tunnelmallinen, joka heijastaa samurain kulttuuria ja aikakauden maisemia. Elokuva on saanut kiitosta hienostuneesta käsikirjoituksestaan, näyttelijäsuorituksistaan ja ohjauksestaan.

"The Twilight Samurai" on koskettava ja syvällinen elokuva, joka tutkii ihmisten arvoja, perhesiteitä ja elämän merkitystä. Se tarjoaa katsojilleen kauniin ja samalla realistisen kuvauksen samurain maailmasta ja yksilön taistelusta oman kohtalonsa kanssa

Kustantaja: DVD
Sidosasu: dvd
ean: 5050582192728
Ilmestymisvuosi: 2002

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.