YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Puinen palapeli pupu

Suloinen pupupalapeli sopii pienille eläinten ystäville. Janod Puinen palapeli pupu on suunniteltu lapsen ensimmäiseksi palapeliksi nuppipalapelien jälkeen. Söpö, valkoinen pupu odottaa innolla, että taapero kasaa palapelin uudelleen ja uudelleen! Puisen palapelin alustaan on painettu palapelin kuva opastamaan lasta. Tukevia paloja on helppo käsitellä. Palapelissä on yhdeksän palaa.

Ikäsuositus: 18 kk+
Valmistettu FSC-sertifioidusta puusta
Palapelin mitat: 20 x 20 cm
IHANAT JA OPETTAVAISET PALAPELIT!

Palapelit ovat erinomaista ja opettavaista puuhaa lapselle. Nuppipalapelien jälkeen siirrytään muutaman palan ensipalapeleihin ja siitä aina vain suurempiin kokonaisuuksiin. Virtuaalisiin palapeleihin verrattuna "oikeiden" pahvisten ja puisten palapelien kokoaminen on monin tavoin kehittävämpää. Palapelejä konkreettisesti kootessaan lapsi käyttää eri aistejaan, mikä syventää oppimista.

Lapsen motoriikka sekä silmän ja käden yhteistyö kehittyvät, kun lapsi käsittelee paloja ja etsii niille oikeaa kohtaa. Palapelin palan asettaminen kohdalleen vaatii tarkkuutta. Palojen tunnustelu käsin antaa tuntoaistille töitä ja syventää muotojen oppimista. Palapelin kokoaminen vahvistaa matemaattisia taitoja, kun lapsi vertailee palojen muotoja, värejä ja kokoa. Palojen asettelu ja kääntely vaativat avaruudellista ja näönvaraista hahmottamista sekä loogista päättelykykyä. Myös muisti saa hyvää harjoitusta, sillä lapsen pitää muistaa, mitä palaa hän jo kokeili johonkin paikkaan. Muistia vaatii myös, kun on pidettävä mielessä millaista kuvaa on kokoamassa.

Palapelin kokoaminen on hauskaa ja hyvin palkitsevaa. Kun lapsi jaksaa tehdä palapelin valmiiksi, hän näkee heti itse lopputuloksen aivan konkreettisesti.

 

Kustantaja: Leikkien Group Oy
Sidosasu: muu
ean: 3700217371128
Ilmestymisvuosi: 2024

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.