YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 30.4.24 klo 23:59 asti)

Magneettileikki yksisarviset
Ei saatavilla

Magneettileikki yksisarviset

Janod Magneettileikki yksisarviset on luova ja hauska suosikkilelu leikki-ikäisille lapsille. Janod Magneettileikki avautuu upeaksi panoraamaleikkialustaksi, jonka sisältä paljastuu runsas määrä yksisarvisaiheisia magneetteja mielikuvitusleikin mahdollistamiseksi. Kiinnitä magneetteja taustaan ja leikki on valmis alkamaan! Kätevä ottaa mukaan matkalle. Sateenkaaren alla seikkailee toinen toistaan ihanampia yksisarvisia ystävineen.

Lapsi oppii leikin lomassa monia taitoja. Magneettileikki harjaannuttaa muun muassa motorisia taitoja, luovuutta ja keskittymiskykyä. Magneettien kanssa leikkimällä mielikuvituksen saa päästää vapaasti valloilleen ja antaa tilaa omalle kekseliäisyydelle.

Omia tarinoita keksimällä lapset kehittävät mielikuvitustaan, ongelmanratkaisutaitojaan ja ymmärrystä ympäröivästä maailmasta. He voivat kuvitella seikkailevansa taikamaassa yhdessä yksisarvisten kanssa. Tämä magneettipeli edistää myös vuoropuhelua vanhemman ja lapsen välillä: lapsi voi kertoa keksimiään tarinoita tai voitte luoda yhteisen leikin roolihahmoilla.

Janod Magneettileikki tarjoaa kivaa matkatekemistä, ja sen voi napata mukaan vaikka mökkireissulle tai junamatkalle. Magneettiset osat voi säilyttää magneettileikkikirjan sisällä.

Ikäsuositus: 3-8 -vuotiaille
Sisältö: Kolmeen osaan avautuva leikkialusta ja 30 magneettia
Magneettikirjan mitat: 18 x 18 x 1,5 cm
Valmistettu FSCTM-sertifioidusta pahvista

 

Kustantaja: Leikkien Group Oy
Sidosasu: muu
ean: 3700217354527
Ilmestymisvuosi: 2024

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.