Eettisen lihansyönnin käsikirja
Kangas, Sinimaaria
Voiko broileri elää hyvän elämän? Kuinka valkohäntäkauriista tulee lihaa? Millaisissa oloissa sika voi toteuttaa lajityypillisiä käyttäytymistarpeitaan? Onko teuraskuljetuksille vaihtoehtoja? Millainen naudanlihantuotanto on järkevintä ympäristön kannalta? Onko luomu aina eläin- ja ympätistöeettisempää kuin tavanomainen tuotanto? Miten lihaa voi hankkia suoraan tuottajalta?
Eettisen lihansyönnin käsikirja on opas ruoan alkuperästä kiinnostuneille kuluttajille, jotka haluavat syödä mahdollisimman eläinystävällisesti ja ympäristökestävästi tuotettua lihaa, tuottajan osaa unohtamatta. Sivuilla vieraillaan monenkirjavilla lihantuotantotiloilla ja pyrähdetään välillä myös Atlantin taakse. Tuottajien lisäksi aihetta pohditaan kirjassa muidenkin alan ajattelijoiden ja asiantuntijoiden kanssa.
Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789527190258
Ilmestymisvuosi: 2017
Kirjastoluokka: 50.19. 59.34. 67.4. 67.7
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Luonnontieteet
Tekijän muu tuotanto:
Keppareiden kyydissä - Keppihevosha
Kangas, Sinimaaria; Stenger, Lucia
Keppareiden kyydissä Keppihevosharr
Kangas, Sinimaaria; Stenger, Lucia
Sielunhevonen
Kangas, Sinimaaria
Vainu
Kangas, Sinimaaria
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 1 | |
Rosebud Citycenter | 1 | |
Rosebud Kaivopiha | 1 | |
Rosebud Tiedekulma | 1 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 0 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |