Bongauksen hurma (P)
Ei saatavilla

Bongauksen hurma (P)

Linna, Ari

Bongauksen hurma sieppaa mukaansa yhä suositummaksi nousseen alakulttuurin saloihin. Bongarin, lintulajien listaajan, juuret ovat ihmiskuntaa eteenpäin ajaneessa uteliaisuudessa, kilpailussa ja selviämiskamppailussa. Kirjassa 44 asianharrastajaa kertoo miten viime vuosisadan lopulla eri aloilla tapahtunut erikoistuminen johti lintuharrastuksessa uuden alakulttuurin syntyyn, mitä bongaus aluksi tarkoitti, ja mitä se tarkoittaa nykyisin. Bongauksessa käytetty kieli on kehittynyt kuvaamaan tätä erikoismaailmaa ja se yhdistää alan harrastajia. Samalla itse bongaus-termi on yleisön ja median parissa yleistynyt tarkoittamaan ylipäätään mitä tahansa havainnointia.

Bongaus lintuharrastuksen alakulttuurina kattaa Suomessa ihmismuistin pituisen ajanjakson, ja teoksen kirjoittajat ovat koonneet omien kokemustensa kautta suomalaisen lintubongauksen yksien kansien väliin. Lintuharrastuksen valtioiden rajoja ylittävästä voimasta kertovat arvostetut kansainväliset bongarit, brittiläiset Alan Davies ja Ruth Miller, jotka molemmat myivät talonsa ja sanoivat irti työsuhteensa bongatakseen yhden vuoden aikana 4 341 lintulajia eri puolilla maailmaa.

Kustantaja: Sammakko
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789524832106
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: T58.12

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.