Sankarimatkailijan Pietari (2. uudistettu painos)
Ei saatavilla

Sankarimatkailijan Pietari (2. uudistettu painos)

Häkkinen, Anna & Kauppinen, Antti

Pietari täytti 300 vuotta, mutta ikä ei paina vastakohtien kaupunkia: sieltä löytyy kaikkea äärimmäisyyksiin asti. Loisteliasta arkkitehtuuria ja sosialististen betonilähiöiden ankeutta, uusrikkautta ja lohdutonta köyhyyttä, viimeisintä eurooppalaista pintamuotia ja perinteistä torikauppaa, kansanruokaloita ja gourmetia – lista on loputon.

Kaupunki ei ehkä aukea kerralla, mutta Sankarimatkailijalla on apunaan Pietarissa asuneiden Anna Häkkisen ja Antti Kauppisen opas. He ovat kolunneet kaupunkinsa läpikotaisin, valinneet sen kiinnostavimmat palat ja puristaneet niistä korvaamattoman tietopaketin. Ennakkoluuloton Sankarimatkailija ei etsi pakettimatkaa suomalaisten suosimassa hotellissa eikä kuljeta hernekeittopurkkeja mukanaan pitääkseen ruokahuoltonsa toiminnassa.

Pietariin kannattaa sukeltaa pää edellä ja tutustua sen ehtymättömään tarjontaan ja varsinkin mummoihin, jotka ovat koko laajan Venäjänmaan vertauskuva ja sen pystyssäpitävä voima. Tervetuloa todelliseen suurkaupunkiin, joka on lähellä Suomea vain maantieteellisesti!

"Sankarimielinen turisti voi kirjan aulla tehdä retkestään Pohjolan Venetsiaan Antoisan."
- Laura J. Rantanen, Vihreä Lanka

Kustantaja: LIKE
Sidosasu:
ean: 9789524718325

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.