Asema
Ei saatavilla

Asema

Heikkinen, Heli-Maija

Asema. Se on yhden unelma ja toisen painajainen. Perhe muuttaa asumaan vanhaan asemarakennukseen. Mies lupaa istuttaa pihaan koivikon ja laittaa talon kuntoon, mutta kuka jaksaa odottaa loputtomiin? Romanttinen käsitys maalaiselämästä haalistuu samaa tahtia kuihtuvien puuntaimien kanssa.

Asema on kertomus toisiinsa törmäilevistä ihmisistä etelähämäläisellä pikkupaikkakunnalla kolmella eri aikakaudella. Sota-aika, kekkoslainen 1970-luku rakennemuutoksineen ja 2000-luvun alku muovaavat ihmisten ja perheiden elämien suuntia kaikki tavallaan. Asemalla asuvat ihmiset näkevät vuorollaan unelmiensa kasvun ja kariutumisen. Rakastaminen on vaikeaa, lähelle pääsy miltei mahdotonta. Pikaista lämpöä on tarjolla naapureiden sylissä.

Heli-Maija Heikkinen asuu Lopen Hunsalan vanhalla rautatieasemalla ja työskentelee historian lehtorina. Hänen esikoisromaaninsa "Viestikyyhkyupseeri" julkaistiin 2014. Asema-romaanin idea on syntynyt lukuisista remonteista, joita Hunsalan asemalla on vuosien varrella tehty, ja kaikista niistä tarinoista, joita kapearaiteisen radan varrelta on kerrottu.

 

Kustantaja: Warelia
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523870222
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.