Avaimet menestykseen

Ahlman, Satu; Tåg, Nora

Mainetta ja mammonaa vai sittenkin jotain muuta?

Usein käsityksemme menestyksestä on muilta opittu tai paineesta syntynyt, eikä kuvasta omaa arvomaailmaamme. Menestystä vääristä lähtökohdista tavoitteleva voi kokea voimakasta arvoristiriitaa, ahdistusta sekä riittämättömyyden tunnetta, vaikka saisikin elämältä periaatteessa koko ajan enemmän ja enemmän. Avaimet menestykseen on teoriaa, käytäntöä, työkaluja ja konkreettisia elämän esimerkkejä yhdistävä apu menestysahdistukseen, kun maine ja mammona eivät olekaan tie onneen. Kirja auttaa lukijaa hahmottamaan, mitä menestys itselle tarkoittaa ja kuinka rakentaa systemaattisesti itsensä näköistä elämää menestystä kohti.

Kirja on suunnattu niille, jotka ovat valmiita ottamaan vastuun omasta menestyksestään. Kirjassa pureudutaan siihen, kuinka omia arvoja tulisi työstää, miten tunnistaa ja optimoida omat vahvuudet, millaiset tavoitteet ja valinnat vievät eteenpäin menestyksen tiellä sekä kuinka johtaa itseään, kun elämä ei olekaan pehmeä matka huipulle. Vaikka elämästä nauttimiseen kuuluu lempeyttä ja armollisuutta itseään kohtaan, tämän kirjan oppien avulla otetaan sopivassa suhteessa myös vastuuta suunnasta, valinnoista ja toiminnasta. Kirja haastaa käsittelemään itselle vaikeitakin asioita, harjoitteet ja pohdintatehtävät selkeyttävät omia ajatuksia ja menestyksen lähtökohtia ja käytännön esimerkit tuovat tärkeään aiheeseen sopivaa tarttumapintaa keveyttä unohtamatta. Menestystä ei tarvitse rakentaa otsa kurtussa kaikesta kivasta luopuen. Kirjan oppien avulla on mahdollista nauttia matkasta kohti menestystä.

Kirja pohjautuu samannimiseen podcastiin ja koostaa tiiviin paketin sellaiselle, joka on valmis haastamaan omat käsityksensä menestyksestä ja sen mittareista sekä elämään täysillä jo tänään eikä vasta huomenna.

 

Kustantaja: Basam
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789523794900
Ilmestymisvuosi: 2024
Kirjastoluokka: 17.3

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.