Euroopan kevät

Colling Nielsen, Kaspar

Tanskassa joukko huippututkijoita ja menestyneitä yrittäjiä perustaa Lollandin saarelle suljetun utopistisen yhteisön. Yhteisön jäseniksi pääsee vain yhteiskunnan intellektuelli ja varakas kerma. Ajatus on tuoda vanhasta Euroopasta viehättävimmät elementit ja perinteet ja yhdistää ne uusimpaan huipputeknologiaan ja biolääketieteeseen. Lollandin maalaisparatiisissa eläimet ovat saavuttaneet tietoisuuden, dronet hoitavat suurimman osan maanviljelyksestä ja ihmiset elävät onnellisina keskellä outoa utopiaa. Samaan aikaan Kööpenhaminaa ravistelee sarja väkivaltaisia terrori-iskuja, minkä seurauksena tuhansia muslimeja karkotetaan Afrikkaan ja suljetaan Tanskan hallinnoimalle alueelle. Kaiken tämän keskellä kööpenhaminalainen galleristi Stig, hänen neurotutkija-vaimonsa Elisabeth ja heidän tyttärensä Emma etsivät paikkaansa uudessa oudossa maailmassa.

KASPAR COLLING NIELSEN (s. 1974) on palkittu tanskalainen kirjailija, joka sekoittaa teoksissaan hämmästyttävän taitavasti mahdottoman ja mahdollisen sekä menneisyyden, nykyhetken ja tulevaisuuden. Häneltä on aiemmin julkaistu suomeksi romaani Tanskan sisällissota 2018-24 (2019).

 

Kustantaja: Aula 2
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523640658
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.