Herkän vatsan valinnat - FODMAP-ruokavalio haltuun
Ei saatavilla

Herkän vatsan valinnat - FODMAP-ruokavalio haltuun

Laatikainen, Reijo

Turvotusta, ilmavaivoja, kipukohtauksia, ripulia ja ummetusta. Jopa viidennes suomalaisista kärsii toiminnallisista vatsavaivoista. Tuskastuttavat oireet johtuvat yleensä ärtyvän suolen oireyhtymästä tai toiminnallisesta ylävatsavaivasta eli dyspepsiasta. Herkkävatsaisen elämää voidaan onneksi helpottaa merkittävästi FODMAP-ruokavaliolla.

Ravitsemusterapeutti Reijo Laatikaisen huippusuosittu Herkän vatsan valinnat julkaistaan nyt uudistettuna laitoksena, johon on päivitetty uusin tieto aiheesta. Kirjassa kerrotaan havainnollisesti, kuinka vatsan hyvinvointia voi edistää omilla valinnoilla. Ruokavalion perustana on FODMAP eli huonosti imeytyvien hiilihydraattien rajoittaminen. Helppojen ohjeiden ja reseptien avulla vatsa rauhoittuu ja elämänlaatu kohenee!

Reijo Laatikainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, filosofian tohtori ja tunnettu ravitsemuksen asiantuntija. Hän on väitellyt viljojen ja toiminnallisten vatsavaivojen yhteydestä. Hänen aiempia teoksiaan ovat mm. Verensokeri haltuun (2020), Taltuta lievä tulehdus (2019) ja Pötyä pöydässä (2018).  

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789523543539
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 59.4

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.