Anoreksia - pako mielen vankilasta

Lehtismäki, Henna

Miksi anoreksiaan jää koukkuun, ja kuinka oman kehon havaintovääristymät syntyvät? Anoreksia – pako mielen vankilasta avaa sairauden mystisen maailman ja kertoo uudesta mullistavasta hoitomuodosta.Miksi anoreksiaan jää koukkuun, ja kuinka oman kehon havaintovääristymät syntyvät? Anoreksia - narsistinen elämänkumppani avaa sairauden mystisen maailman ja kertoo uudesta mullistavasta hoitomuodosta.


Kirja pohjautuu sairauden neuropsykologiaan: sen syntymekanismeihin ja sitä ylläpitäviin tekijöihin. Teoksessa kulkevat rinnakkain uusi tieteellinen teoria, loistavia tuloksia tuottanut uudenlainen anoreksian hoitomuoto ja siihen liittyvät käytännönläheiset harjoitukset sekä nuoren anorektikkotytön riipaiseva tarina.

Kirja pohjautuu sairauden neuropsykologiaan: sen syntymekanismeihin ja sitä ylläpitäviin tekijöihin. Teoksessa kulkevat rinnakkain uusi tieteellinen teoria, loistavia tuloksia tuottanut uudenlainen anoreksian hoitomuoto ja siihen liittyvät käytännönläheiset harjoitukset sekä nuoren anorektikkotytön riipaiseva tarina.

Uuden hoitomuodon kehittänyt kirjailija, psykologi Henna Lehtismäki-Hyvönen työskentelee Jyväskylän keskussairaalassa yleissairaalapsykiatrian osastolla ja on auttanut lukemattomia anoreksiaan sairastuneita parantumaan pysyvästi.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522605306
Ilmestymisvuosi: 2016
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Viisas Elämä

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.