Kehitä buddhan aivot - 52 helppoa harjoitusta
Ei saatavilla

Kehitä buddhan aivot - 52 helppoa harjoitusta

Hanson, Rick

Joka päivä elämme ulkoisten voimien määräiltävänä. Niitä on kaikkialla markkinataloudesta ihmisiin, joiden kanssa elämme ja työskentelemme. Eikä siinä kaikki. Myös omat reaktiomme ulkoisiin voimiin määräilevät meitä. Ne juontavat juurensa sisällä omissa aivoissamme piilevistä muinaisista lisko/nisäkäs/apina/luolamies-virtapiireistä. Modernin neurotieteen voimalla kykenemme viimein astumaan remmiin aivoissamme ja systemaattisesti muuttamaan niitä paremmiksi.

Käsillä oleva kirja esittelee käytännönläheiset keinot, joilla voimme kehittää "buddhan aivot" - ne ovat mielenrauhan kannalta hyödylliset stressaavina aikoina, ne tuovat sisäistä voimaa ja itseluottamusta sekä horjumattoman tunteen tyytyväisyydestä ja sisäisestä arvokkuudesta.

Buddhan aivojen kehittämistä ei suljeta buddhalaisiin piireihin, vaan se sopii kelle tahansa, mielsipä ihminen itsensä kristityksi, juutalaiseksi, ateistiksi tai miksi tahansa. Kirjassa esitellään 52 erilaista harjoitetta. Kukin harjoitus perustuu moderniin neurotieteeseen, positiiviseen psykologiaan kuten myös Rickin omaan elämänkokemukseen liikkeenhoidon ja perheen kasvattamisen ongelmia kohdatessaan.

Kustantaja: Viisas Elämä
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789522601452
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 173

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.