Pöllö sammakko. Tarinoita ja tosijuttuja
Ei saatavilla

Pöllö sammakko. Tarinoita ja tosijuttuja

Luumi; Haiko

Kirjan päähenkilöt, sisarukset Saku ja Alina asuvat kaupungissa ja viettävät kesää mökillä vanhempiensa ja isovanhempiensa kanssa. Sakulle ja Alinalle sattuu ja tapahtuu asioita, jotka lapsilukija tunnistaa helposti omistakin kokemuksistaan. Kirjan 15 luvun aiheina ovat mm. lemmikkieläimen hankkiminen, esikoisen ja nuoremman välinen kilpailu, rahankäyttö ja itsenäisyys, pelot, kiusaaminen sekä luonnon suuruus ja ihmisen pienuus. Pertti Luumin kerronnasta välittyy ajatus oikein tekemisestä ja toisten kunnioittamisesta - kaikki tarinat päättyvät onnellisesti. 

Leppoisa ja turvallinen kirja sopii aikuisen kanssa luettavaksi, mutta pieni koululainen voi tutkia sitä itsenäisestikin. Teoksen kasvattava aines nivoutuu kerrontaan luontevasti. Värikäs, iloinen kuvitus viehättää niin lapsen kuin aikuisenkin silmää.

Opetusneuvos Pertti Luumi on pappi, joka on kirjoittanut useita teoksia perheitä, kerhoja ja kouluja varten. Viimeksi ovat ilmestyneet teokset Pyhä Franciscus ja jouluseimi sekä Sydämessä kiitos. Nina Haiko on kuvittaja ja kuvataiteilija, joka on kuvittanut kymmenkunta lastenkirjaa ja tehnyt lisäksi mm. kortteja, julisteita ja lehtikuvituksia. 

Kustantaja: Kirjapaja
Sidosasu:
ean: 9789522470225
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.