Musta kupla

Horkka, A. R. S.

Kirotun auton ja mustapukuisen liftarin pahaenteinen legenda herää eloon...

Piinaavista painajaisista kärsivän, sairaalloisen 18-vuotiaan Maijan täytyy vapautua vahvasta hypnoosista muistaakseen olevansa 600-vuotias vampyyri ja vapauttaakseen lajitoverinsa, joiden verestä häikäilemätön lääkefirman omistaja valmistaa nuorennusuutetta.

Talvi 1975. Kahdeksantoistavuotiaat ystävykset Tuula ja Riitta kruisailevat Tuulan juuri hankkimalla kuplavolkkarilla öisen maaseudun kiemurtelevilla hiekkateillä. He keskustelevat paikallisesta kirotun auton legendasta: jos ajaa tuolla kirotulla mustalla kuplalla, tien laitaan saattaa ilmestyä mustiin pukeutunut mies, auto pysähtyy itsekseen ja tapahtuu kauheuksia. Sitten he näkevät sellaisen miehen ja auto pysähtyy, vaikka Tuula painaa kaasua!

Tuulan ja Riitan hautajaispäivänä heidän ikätoverinsa Maijan käsiin päätyy vanhasta matka-arkusta löytynyt erikoinen kirja. Se on 1800-luvulla eläneen Matilda-nimisen vampyyrin käsin kirjoittama päiväkirjaromaani. Käy ilmi, että Matildalla ja Maijalla on enemmän yhteistä kuin voisi kuvitella...

Nordic Horror -sarja on uutta pohjoismaista kauhua, jossa maanläheinen realismi, pohjoisen pimeys ja kylmyys, mysteerit, murhat ja mytologia pakkautuvat yhteen painajaisten kudelmiksi hyvinvointiyhteiskunnan pimeimmissä nurkkauksissa.

Nordic Horror -sarjan luoja A. R. S. Horkka on julkisuutta ja määritelmiä kaihtava hahmo suoraan varjojen valtakunnasta, salaperäisyydessään kuin tarina itsekin tarinoidensa joukossa. Mutta A. R. S. Horkka on myös salanimi, jonka takana ovat kirjailija-kuvittajatiimi Riina ja Sami Kaarla ja Anders Vacklin. Mestarillinen tekijäkolmikko on luonut kauhuromaanisarjan, jonka jokainen itsenäinen osa on mielikuvituksen ääriä luotaava syväsukellus pohjoismaisen pelon syövereihin.

 

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789520451424
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: N84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.