Kuolemattomien kaarti (II)

Swainston, Steph

Palkittu esikoinen maailmojen sodasta ja sen riippuvuuksien repimästä pelastajasta.

Kolme ihmisen kaltaista rotua elää keskiaikaisessa maailmassa, jota hallitsee kuolematon keisari joukkoineen. Maailmaa on kuitenkin terrorisoinut jo vuosisatoja hirviömäisten hyönteisten armeija, joka valloittaa elintilaa syömällä kaiken tielleen tulevan. Ihmisten apuna sodassa taistelevat keisarin kuolemattomat sotilaat. Heidän viestinviejänsä Jant on avannut oven vaihtoehtoiseen todellisuuteen hallusinogeenillä, johon hän on ihastunut sydänjuuriaan myöten. Mutta hän onnistuu paljastamaan hyönteisvalloittajien salaisuuden, ja rauha on taas askelta lähempänä. Samaan aikaan kuolemattomien joukkoja repivät suuret sisäiset ristiriidat. Ilmassa leijuu jo voimakas sisällissodan uhka – onko tälle maailmalle kaikki liian myöhäistä?

Swainston on luonut mielenkiintoisen maailman kuolemattomine taistelijoineen. Vaikka kyse on suuresta sodasta, mielenkiinnon vangitsevat keisarin kuolemattomat, jotka ovat keisarin oma luomus ja siten tämän määräiltävissä. He ovat itse täydellisyyksiä mutta syvän inhimillisiä, ja juuri heidän keskinäiset erimielisyytensä uhkaavat syöstä maailman lopulliseen tuhoon.

Sotamme vuosi aloittaa kolmiosaisen sarjan. Kirja on Steph Swainstonin esikoisteos. Kirjailija vierailee Ahvenanmaan scifi-tapahtumassa Åconissa toukokuussa 2010.

Swainston on luonut mielenkiintoisen maailman voittoisine taistelijoineen. Vaikka kyse on suuresta sodasta, mielenkiinnon vangitsevat keisarin kuolemattomat, jotka ovat keisarin oma luomus ja siten tämän määräiltävissä. He ovat itse täydellisyyksiä mutta syvän inhimillisiä, ja juuri heidän keskinäiset erimielisyytensä uhkaavat syöstä maailman lopulliseen tuhoon. Kuolemattomien kaarti aloittaa kolmiosaisen sarjan. Kirja on Steph Swainstonin esikoisteos.

”Tutkielma syyllisyydestä, valtapeleistä ja riippuvuuksista. Yksi omituisimmista ja parhaista fantasiakirjoista vuosiin. Ihastuttava esikoinen!” – Guardian

Kustantaja: LIKE
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789520104016
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 7
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.