Kybalion Tutkimus muinaisen Egyptin ja Kreikan hermeettisestä filosofiasta

Kolme Vihittyä

Vuonna 1908 nimimerkillä ”Kolme Vihittyä” julkaisivat kirjan Kybalion-Tutkimus muinaisen Egyptin ja Kreikan hermeettisestä filosofiasta 

Teos pyrkii välittämään perustavaa seitsemää keskeistä Hermeettistä esoteerista ja okkulttista periaatetta, jotka ovat olleet olemassa ja vaikuttanut muinaisen Egyptin ja antiikin Kreikan ajoista tähän päivään asti. Näiden Hermeettisten (salaisten) opetusten isänä on pidetty myyttistä egyptiläistä Hermes Trismegistosta. Raamatun Uudessa Testamentissa, Apostolien Teot kirjassa viitataan Jumalien sanansaattajaan ja puhetaidon jumalaan Hermekseen. 

Läpi vuosituhansien on ollut uskollisia sieluja, jotka ovat varjelleet ja pitäneet Hermeettisten opetusten Liekin elävänä, eivätkä ole sallineet sen hiipua. Hermeettisten opetusten verhottua henkeä ja ydintä ovat kantaneet monet henkiset ja filosofiset järjestöt. Opetukset on verhottu jokaisen aikakauden mukaisesti, erilaisiin allegorioihin ja symbolein, jotka tällä tavoin on siirretty opettajalta oppilaalle. Nämä opetukset tunnettiin nimellä ”KYBALION”. Tämän nimen merkitys on kadonnut vuosisatojen kuluessa. 

Nämä opetukset on suunnattu todellisille okkultisteille ja totuudenetsijöille, jotka haluavat kulkea Suuren Mestarin jalanjäljissä. Opetusten tarkoitus on saada ”oppilas” ymmärtämään ne periaatteet ja lainalaisuudet maailmassa, jolla hän voi muuttaa omaa tietoisuuttaan ja siihen liittyviä olosuhteita. 

Kustantaja: Aatma
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789518995329
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 21.5

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.