Finnjävel - suomalaisen ruoan DNA
Helsingissä sijaitseva ravintola Finnjävel on monella tapaa ainutlaatuinen. Harvassa huippuravintolassa vieras saa eteensä luusoppaa ja savusilliä tai oman pienmeijerin valmistamaa piimää. Finnjävel onkin kunnianosoitus suomalaiselle ruokakulttuurille, sen nykyään usein sivuutetuille ja halveksituillekin perinteille. Ravintolan keittiöpäälliköt Henri Alén ja Tommi Tuominen ovat Finnjävelin myötä palauttaneet suomalaiselle ruokaperinteelle sen ansaitseman arvostuksen.Ravintola Finnjävel on elämys, ja niin on Finnjävel-kirjakin. Teoksessa kuvataan ravintolan arkea ja avataan suomalaisen ruokakulttuurin juuria. Nico Backströmin ottamissa upeissa kuvissa osansa saa myös ravintolan design: koko sisustus pöydistä laseihin ja aterimiin on sekä suunniteltu että toteutettuSuomessa Finnjäveliä varten.Ja se ruoka! Niin kuvista kuin resepteistäkin lukijalle avautuu aivan uudenlainen näkökulma arvokkaaseen ruokaperinteeseemme. Huippuravintolan huippureseptien lisäksi kirjasta löytyy jokaiselle kotikokillesopivia versioita Finnjävelin ruoista.
Kustantaja: Teos
Sidosasu:
ean: 9789518517620
Ilmestymisvuosi: 2017
NOPEA TOIMITUS
Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.
Saatavuus RB-kaupoista
Rosebud Sivullinen | 0 | |
Rosebud Citycenter | 0 | |
Rosebud Kaivopiha | 0 | |
Rosebud Tiedekulma | 0 | |
Rosebud Maria | 0 | |
Rosebud Kuopio | 0 | |
Keskusvarasto | 0 | |
Tilattavissa verkosta | ||
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä. |