Ulkomaanuutisten uusi maailma

Uskali, Turo

Uutisten kulutus lisääntyy ihmisten epävarmuuden kasvaessa. Sodat, luonnonmullistukset ja muut katastrofit synnyttävät lähes aina pohjattoman tiedonjanon. Ulkomaanuutisissa pinnalle nousevat kuitenkin yksipuolisesti kielteiset muutokset. Syitä tämänkaltaisen uutisoinnin korostumiseen etsitään tässä ensimmäisessä suomalaisessa ulkomaanuutisoinnin oppikirjassa.

Kirjassa ulkomaanuutisoinnin uusin tutkimustieto ja historiallinen taustoitus yhdistyvät tuoreeseen näkemykseen journalismista. Journalismi on parhaillaan niin suurten teknologisten ja sosiaalisten muutosten kourissa, että olemme astumassa uutisoinnin uuteen maailmaan. Erityisen selkeänä kehitys näkyy ulkomaanuutisoinnissa.

Turo Uskali on tällä hetkellä vierailevana tutkina Stanfordin yliopistossa. Hän on kirjoittanut aiemmin muun muassa tutkimuksen suomalaisista Moskovan kirjeenvaihtajista.

Kustantaja: Vastapaino
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789517681988
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Vastapaino

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.