YLI 25 EURON OSTOKSET SUOMEEN ILMAN POSTIKULUJA (raja normaalisti 50 €, tarjous voimassa 22.9.24 klo 23:59 asti)

Kalevanpoika
Ei saatavilla

Kalevanpoika

Rajala, Pertti

Kalevalaa on tehty suomeksi, savoksi ja myös seloksi Kalevalan juhlavuoden kunniaksi. Tässä on Kalevipoeg, Viron kansalliseepos, suomeksi.

Tämä Kalevanpoika-kirja sisältää suoria runomittaisia katkelmia Kalevipoeg Viron sankarieepos -kirjasta. Kalevanpoika sisältää tarinoita, joita virolaiset kauan sitten kertoivat toisilleen muinaisesta kuninkaastaan, verrattomasta Kalevanpojasta, rautamiehistä, Sarvik-pirusta – sodista ja rauhasta.

Kirjan perustana on suorasanainen selkokielinen kerronta. Näin pyritään välittämään lukijalle alkuperäinen tarina-aines ymmärrettävästi, mutta samalla tarjotaan elämys ja kokemus rikkaasta runoilmaisusta.

Tästä selko-Kalevanpojasta on hyötyä ja iloa myös kouluopetuksessa. Teos antaa selkeän kokonaiskuvan Viron sankaritarustosta. Toivomme, tämä teos innostaa monet meistä – nuoresta koululaisesta vanhukseen – tutustumaan myös naapurimaamme perinteeseen.

Kustantaja: BTJ
Sidosasu:
ean: 9789516924574

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.