Kaappaus
Ei saatavilla

Kaappaus

Baldacci, David

Ne vaikuttivat ihan tavallisilta lasten syntymäpäiväkutsuilta. Oli ilmapalloja ja kakku, leikkejä ja lahjoja, ystäviä ja sukulaisia. Juhlat olivat kuitenkin kaikkea muuta kuin tavalliset. Ne pidettiin presidentin huvila-alueella, Camp Davidilla, ja ilta päättyi presidenttiperheen sukulaistytön kidnappaukseen ja tämän äidin murhaan.

Rikospaikalle osuneiden Sean Kingin ja MichelleMaxwellin ei ole tarkoitus sotkeutua tapaukseen, eikä FBI:kään haluaisi yksityisetsiväkaksikkoa reviirilleen. Mutta vuosia sitten Sean King pelasti nykyisen presidentin, silloisen senaattorin, poliittiselta katastrofilta ja on ainoa henkilö, johon presidentin vaimo Jane Cox luottaa. Jane painostaa Seanin ja Michellen epätoivoiseen etsintäoperaatioon kidnapatun veljentyttönsä pelastamiseksi.

Omituiset yksityiskohdat ja salailuyritykset herättävät kaksikossa epäilyksiä. Miksi osa kuolleen naisen verestä oli viety rikospaikalta? Miksi Jane Cox valehtelee? Kuka petti ja ketä? Entä jos kaappareiden motiivit ovatkin aivan jotain muuta kuin suurvallan massiivinen turvallisuuskoneisto olettaa?

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512080953
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.