Lohestajan opas
Ei saatavilla

Lohestajan opas

Jormanainen, Juhani

Atlantin lohi, salmo salar, on arvostettu kala, jonka urheilukalastus aiheuttaa riippuvuutta. Tehokasta hoitomuotoa riippuvuuteen ei ole keksitty, mutta oireet lievenevät aktiivisella kalastamisella.

Tämä opas on etupäässä aloittelijoita varten, sillä lohestajien joukot ovat vaarassa ukkoutua, mutta kirjasta löytyy vinkkejä kokeneellekin lohestajalle. Opas kertoo lyhyesti ja ytimekkäästi perusasiat eri kalastusmuodoista, esittelee tarvittavat välineet ja perusperhot sekä vieheet. Kirja on näppärän kokoinen perusteos, joka on helppo pitää mukana kalareissuilla ja josta löytyy vastauksia yleisimpiin aloittelijoiden tekemiin kysymyksiin.

Lohenkalastus on hieno perinteikäs harrastus. Lohi on aina ollut haluttu saalis, ja nykyään lohta voivat kalastaa lähes kaikki. Mikä parasta, viime vuodet ovat olleet hyviä lohivuosia ja tulevaisuuskin näyttää lupaavalta. Nyt jos koskaan kannattaa aloittaa lohenkalastus.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu:
ean: 9789512079001
Ilmestymisvuosi: 2009

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.