Villimpi Pohjola: Irtiotto
Ei saatavilla

Villimpi Pohjola: Irtiotto

Ahonen, JP

Pari suhdetta vaakalaudalla. Mielenrauhaa voi hakea mindfulness-kursseilta, joogaretriiteistä tai pakomatkalla Pattayalle, mutta ennen pitkää kriisit on kohdattava kasvotusten.Muusaa ja Ukkoa kalvaa lapsettomuuden kirous, kun taas Annalla ja Rontilla manataan lapsiperheen arkea. Työttömyyskin hiostaa, mutta duunissa se ahdistus vasta alkaakin. Onko missään hyvä?

Villimpi Pohjola dokumentoi nuorten aikuisten paradoksaalista sielunelämää. Strippisarjakuva jatkaa lämpimän humoristisella otteella ja sekoittaa mukaan myös tummempia sävyjä. Kulttimaineeseen nousseen sarjan viides kokoelma Villimpi Pohjola: Irtiotto imaisee jälleen lukijansa tarjoten vinhaa tilannekomiikkaa sekä toverillista vertaistukea.

JP Ahonen on tamperelainen sarjakuvantekijä ja kuvittaja, jonka Villimpi Pohjola -sarjakuva on ilmestynyt Aamulehdessä jo vuodesta 2003. Ahonen tunnetaan myös mm. seitsemälle kielelle käännetystä Perkeros-sarjakuvaromaanista ja maailmanlaajuista suosiota nauttivasta Belzebubs-strippisarjasta.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu:
ean: 9789510431467
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: 85.3
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2307Sarjakuvat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.