Ruotsin mafia : prosentti-, vankila- ja siirtolaisjengit lahden takana
Ei saatavilla

Ruotsin mafia : prosentti-, vankila- ja siirtolaisjengit lahden takana

Wierup, Lasse; Larsson, Matti

Rikollisuus Ruotsissa on muuttunut. Kiristys, palkkamurhat, levottomuudet yleisillä paikoilla, todistajien vaientaminen ja lahjukset kuuluvat uuteen rikosaaltoon, joka on levinnyt niin kaupunkeihin kuin maaseudulle. Muutos johtuu rikollisjengeistä, joiden määrä on vuosikymmenessä kasvanut viidestä runsaaseen viiteenkymmeneen.

Miten näin on käynyt? Miksi juuri nyt? Toimittajat Lasse Wierup ja Matti Larsson ovat vastausta jäljittäessään kartoittaneet konnia ja heidän rikoksiaan. Kirjoittajakaksikko on tavannut jengipomoja ja jengin jättäneitä, haastatellut poliiseja ja syyttäjiä, kuullut rikosten uhreja ja jututtanut lähteitä, jotka eivät aiemmin ole suostuneet haastatteluun. Näistä tarinoista kehkeytyy ainutlaatuinen ja kauhistuttava kokokuva maailmasta, jota raha, aseet, väkivalta ja huumeet yhä enemmän hallitsevat - maailmasta, jossa ihmishengen arvo on olematon.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510378052
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 3016
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.