Henkensä kaupalla

Howard, Linda

Blair Mallory on periamerikkalainen blondi ja kaiken lisäksi entinen cheerleader. Pahin takaisku naisen elämässä on ollut avioero, mutta siitäkin hän nettosi mukavan summan ihan pikkiriikkisen likaisella pelillä. Rahoilla hän on perustanut menestyvän kuntosalin.

Lähtiessään eräänä iltana kotiin salilta Blair näkee parkkipaikalla murhan. Hänen onnistuu paeta takaisin sisään ja soittaa poliisit. Kun virkapukuiset saapuvat paikalle, Blair kuvittelee kaiken olevan jo ohi, mutta mitä vielä. Ovesta saapastelee tutkintaa johtava Wyatt Bloodsworth, joka on kehdannut jättää hänet pari vuotta aikaisemmin vain muutaman tapaamisen jälkeen.

Wyatt on ärsyttävän itsevarma mutta sietämättömän hyvännäköinen ja saa Blairin harmiksi hänen sydämensä yhä tykyttämään. Mies on vakuuttunut, että Blair on murhan todistajana vaarassa, ja yrittää ottaa ohjat käsiinsä paitsi jutun myös Blairin suhteen. Mies on tietysti oikeassa, mutta Blair ei aio antautua. Alkaa kuuma kissa ja hiiri -leikki, jossa mies väsyttää naista ja nainen miestä, ja kaiken aikaa murhaajan verkko kiristyy.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510354605
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.