Miljoonat

Cottrell Boyce, Frank

Rahalla ei voi ostaa onnea.
Mutta sillä voi ostaa:
· 1 434 Shogun Nude BMX -polkupyörää
· 7 691 Monopoly-peliä
· 17 092 jättikokoista pannupizzaa
Meillä oli rahaa kuin roskaa.
Ja vain muutama päivä aikaa käyttää ne.

Olimme rikkaita kuin kroisokset – mutta vain muutaman päivän. Emme kuitenkaan olleet pankkiryöstäjiä, emme gangstereita emmekä mafiosoja. Yritimme vain toimia oikein, mutta raha tekee ihmisestä kummallisen. Veljessäni Anthonyssa esimerkiksi heräsi epäterve kiinnostus kiinteistömarkkinoita kohtaan. Itse yritin ottaa oppia pyhimyksiltä ja vastustaa maallisia kiusauksia. Pizzoja on vain niin vaikea vastustaa.

Todennäköisyys sille, että tyhjästä tipahtaa kassillinen rahaa aivan jalkojen juureen, on yksi miljoonasta. Damianille käy kuitenkin juuri niin. Niinpä Cunninghamin veljekset ovat yhtäkkiä rikkaita. Valtavan rikkaita. He voivat ostaa mitä tahansa haluavat – paitsi sitä, mitä todella tarvitsevat.

Miljoonat on koskettava, nerokkaan nokkela ja hersyvän hauska tarina, joka vie lukijan mennessään.

Frank Cottrell Boycen käsikirjoittamia elokuvia ovat Tervetuloa SarajevoonHilary ja Jackie – Rakkaudesta musiikkiin sekä 24 Hour Party PeopleMiljoonat on hänen ensimmäinen kirjansa.

Frank asuu Liverpoolissa vaimonsa ja seitsemän lapsensa kanssa. Hän ei ole miljonääri eikä suunnittele ryöstävänsä pankkia. Lyhyen uransa aikana nukketeatterikojun avustajana hän kuitenkin ansaitsi kokonaisen omaisuuden pikkurahan muodossa. Hän uskookin, että juuri nuo killingit saivat hänet alun perin kiinnostumaan käteisrahan epäkäytännöllisyyteen liittyvistä ongelmista.

Miljoonat on valloittanut sydämiä ympäri maailman. Kirjan oikeudet on myyty 20 kielelle, ja siitä valmistui elokuva vuonna 2004.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510295090
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.