Rohkeuden puu

Chamberlain, Diane

Kirpaiseva tarina rakkaudesta, rohkeudesta ja sinnikkyydestä

Janine Donohue joutuu kohtaamaan jokaisen äidin pahimman painajaisen, kun hänen 8-vuotias Sophie-tyttärensä katoaa partioleirillä metsään. Sophie kärsii vaikeasta sairaudesta, johon hänen on otettava säännöllisesti yrttilääkettä. Janinen entinen mies Joe pitää lääkettä humpuukina, mutta Janine on hoidattanut tyttöä sillä hänen vastustuksestaan huolimatta. Janinen tukena on ollut hänen uusi miesystävänsä Lucas Trowell, joka on puutarhurina perehtynyt yrtteihin. Miehet auttavat Janinea Sophien etsinnöissä, mutta tunnelma heidän välillään kiristyy, koska kumpikin epäilee toisten motiiveja.

Korven kätköissä kamppailee myös toinen äiti tyttärensä puolesta. Entinen elokuvatähti on rakentanut syrjäseudulle alkeellisen asumuksen ja päättänyt pelastaa murhasta tuomitun tyttärensä hengen. Sophie osuu metsässä vaeltaessaan naisen majalle ja vaarantaa hänen suunnitelmansa. Uransa päättänyt näyttelijä on Janinen lailla valmis tekemään kaikkensa tyttärensä puolesta, mutta vain toinen heistä voi onnistua.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510272381
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 845 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.