Suuri vauvakirja

Peltonen, Leeni

Kokemuksia ja näkemyksiä lapsenteon ihanuudesta ja kurjuudesta, odotuksesta, synnytyksestä, kasvatuksesta, äitien ja isien tunteista ja lapsiperheen värikkäästä arjesta. 

Ensimmäistään odottavalle kaikki on uutta. Kokeneitakin kasvattajia kummastuttaa, että tiedot lasten hoidosta ja kasvatuksesta muuttuvat niin nopeasti: esikoisen kanssa oli näin, mutta nyt on toisin. 

Suuri vauvakirja tulee apuun. Se uskoo, että vanhemmat osaavat. Heillä on taitoa, järkeä, halua ja kykyä ymmärtää ja hoitaa lasta hyvin. Vaikka yksikään kirja ei voi opettaa vanhempana olemisen taitoa, uusin tieto ja toisten kokemus antavat eväitä eteenpäin, lisäävät uskoa ja luottamusta omiin kykyihin. 

Suuri vauvakirja välittää kokemuksia ja näkemyksiä lapsenteon ihanuudesta ja kurjuudesta, odotuksesta, synnytyksestä, kasvatuksesta, äitien ja isien tunteista ja lapsiperheen arjesta. Kirjassa on kaikki arjen värit: eläviä haastatteluja suoraan odottajien osastolta, synnytyssalista ja hiekkalaatikon reunalta.

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510192207
Ilmestymisvuosi: 2004
Kirjastoluokka: 5932
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2306Raskaus ja vauvanhoito

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.