Punaiset
Ei saatavilla

Punaiset

Beatty, Warren

"Reds" on vuonna 1981 valmistunut amerikkalainen historiallinen draamaelokuva, jonka on ohjannut ja käsikirjoittanut Warren Beatty. Elokuva kertoo tositapahtumiin perustuvan tarinan amerikkalaisesta toimittajasta ja vallankumouksellisesta John Reedistä.

Tarina alkaa vuonna 1915, kun Reed (Warren Beatty) tapaa Louise Bryantin (Diane Keaton), nuoren naisen, joka haaveilee kirjailijan urasta. He rakastuvat ja alkavat työskennellä yhdessä radikaalin poliittisen liikkeen parissa. Reed matkustaa Venäjälle raportoidakseen Venäjän vallankumouksesta ja bolshevikkien noususta valtaan.

Reedistä tulee aktiivinen bolshevikkien tukija ja kommunistinen ideologi. Hänen ja Bryantin suhde kohtaa kuitenkin monia haasteita heidän poliittisten ja henkilökohtaisten näkemyksiensä takia. Tarina seuraa heidän monimutkaista suhdettaan ja heidän toimintaansa vallankumouksellisten piireissä.

"Punaiset" on sekä romanttinen tarina että poliittinen kuvaus aikansa tapahtumista ja poliittisesta ilmapiiristä. Elokuva tarkastelee vallankumouksen ja radikaalien ideologioiden vaikutuksia yksilöihin ja yhteiskuntaan. Se esittelee myös aikansa merkittäviä historiallisia henkilöitä, kuten Vladimir Leninin (Jerzy Kosinski) ja Emma Goldmanin (Maureen Stapleton).

Warren Beatty on ohjannut ja tähdittänyt elokuvaa vaikuttavasti, ja Diane Keatonin roolisuoritus Louise Bryantina on myös vakuuttava. "Punaiset" sai paljon kiitosta ja palkintoja, mukaan lukien useita Oscar-palkintoja, ja se on edelleen arvostettu teos elokuvahistoriassa.

Kustantaja: DVD
Sidosasu: dvd
ean: 7332431025318
Ilmestymisvuosi: 1981

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.