Mainiot aakkoset -puuhakortit 5-7 v

Iloa aakkosista! Eskari-ikäinen, 5-7-vuotias lapsi on innokas harjoittelemaan kirjaimia, tavuja ja tavaamaan ensimmäisiä sanoja! Esikouluikäinen lapsi on usein innokas näyttämään "Minä osaan!". Oppi&ilo Mainiot aakkoset -puuhakortit on monipuolinen johdatus kohti lukutaitoa. Mitkä sanat alkavat A-kirjaimella? Entä kuinka monta T-kirjainta löydät kuvasta? Tutustutaan aakkosiin ja harjoitellaan kirjainmuotojen piirtämistä, kuulostellaan alkuäänteitä sekä harjoitellaan tavuja ja sanoja. Monipuoliset tehtävät kehittävät lapsen luku- ja kirjoitustaitoa. Kiinnostava puuha lisää keskittymis- ja havainnointikykyä, ja onnistumisen kokemus kannustaa uusien taitojen opetteluun.

Oppi&ilon puuhakortit sopivat sekä yksin että yhdessä tehtäviksi. Kortit sopivat myös lapsiryhmille: kortit voi jakaa useammalle lapselle tehtäväksi yhtä aikaa. Pakkaus sisältää poispyyhittävän tussin, jolla tehtävät voi tehdä uudelleen ja uudelleen!

Sisältää 50 kaksipuolista tehtäväkorttia ja pois pyyhittävän tussin.
Ikäsuositus: 5-7-vuotiaille.
Mitat: 11 x 16 x 3 cm.

 

Kustantaja: Oppi & ilo
Sidosasu: muu
ean: 6430038964250

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.