Bad Lieutenant
Ei saatavilla

Bad Lieutenant

Ferrara, Abel

Rosoiseen New Yorkin kaupunkiin sijoittuva elokuva Bad Liuetenant (suom. Paha Poliisi) on tarina ikääntyvästä ja nimettömästä murhatutkijasta. Harvey Keitel esittää eräässä tunnetuimmista rooleistaan henkilökohtaisten demoniensa vainoamaa korruptoitunutta poliisia, joka on riippuvainen niin huumeista, uhkapelaamisesta kuin vastuuttomasta vallankäytöstään. Alkaessaan tutkia nunnan raiskaustapausta hän kuitenkin huomaa anteeksiantavan nunnan elämänfilosofian vaikuttavan omaan syöksykierteessä olevaan elämäänsä. Velkojen ja riippuvuuksien kasautuessa, oman perhe-elämänsä kanssa tasapainoillessaan poliisi löytää uutta näkökulmaa rikkinäiseen elämäänsä.

Bad Lieutenant toi Harvey Keitelille erinomaiset arvostelut ja Martin Scorsese listaa elokuvan viidenneksi parhaaksi 1990-luvulla valmistuneeksi elokuvaksi. Ohjaaja Abel Ferraran käsikirjoittajalöytö, näyttelijä-malli Zoe Lund on käsikirjoittanut elokuvan.

Rooleissa: Harvey Keitel

Ohjaaja: Abel Ferrara

Käsikirjoittaja: Zoe Lund

Julkaisuvuosi: 1992

Kesto: 96 min

Kustantaja: scanbox
Sidosasu:
ean: 5706141725653
Ilmestymisvuosi: 1992
Kirjastoluokka: DVD

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.