Eat Finland Helsinki 2019
Ei saatavilla

Eat Finland Helsinki 2019

Meille on tärkeää, että EatHelsinki-kirja johdattaa kohti uusia kokemuksia Helsingin parhaimmissa ravintoloissa. Siksi tuomme esiin Helsingin monipuolista ravintolakulttuuria houkuttelevalla tavalla, tyylikkäässä paketissa.

Tämän vuoden kirja esittelee seuraavat ravintolat: BISTRO O MAT, FABRIK, FISKEN PÅ DISKEN, GASTRO CAFE KALLIO, GROTESK, JURA, KUNGFU KITCHEN, NATURA, NOKKA, RIVOLI, ROSTER ja WERNER.

Toivotamme sinulle hyvää ruokahalua ja onnistunutta iltaa!

Koska painos on rajoitettu, sinä ja ystäväsi voitte olla tyytyväisiä saatuanne kirjan. Myös tänä vuonna 12 huippuravintolaa kutsuu sinut päivälliselle! Jokainen EatHelsinki-ravintola tarjoaa yhden pääruoan, kun näytät kirjaa. Jos tarjolla on menukokonaisuuksia saat yhden pääruoan arvoisen alennuksen. Tarjous on voimassa 1. joulukuuta 2018-31. joulukuuta 2019. Miten toimia? Ota mukaasi yksi tai useampi ystävä ruokailemaan EatHelsinki-ravintolaan. Näyttämällä kirjaa on yksi tilaamanne pääruoka ilmainen jokaisessa ravintolassa.

 

Kustantaja: EatHelsinki
Sidosasu:
ean: 4260241830934
Ilmestymisvuosi: 2018

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.