Mask Maker - Noutaja on jo matkalla
Ei saatavilla

Mask Maker - Noutaja on jo matkalla

Furst, G.E.

Evan on löytänyt tyttöystävälleen Jenniferille todellisen aarteen: reilulla tontilla sijaitsevan kartanon, joka on myynnissä pilkkahintaan. Pariskunta saapuu estottomien ystäviensä kanssa talon kunnostustalkoisiin ja hauskanpitoon. Jokin on kuitenkin pahasti pielessä. Se jokin liittyy kauhistuttavaan voodoo-kiroukseen, johon talon aiemmat asukkaat sotkivat kätensä puoli vuosisataa sitten.

Mask Maker on slasher-kauhuelokuvan valio, jota kantavat harteillaan taitavat näyttelijät, sopivasti annosteltu paljas pinta ja herkulliset veritehosteet. Se etenee lajityypin 1980-luvun timanttien rautaisessa hengessä ja viittaa kunnioittavasti myhäillen Teksasin moottorisahamurhien ja Perjantai 13. päivä -elokuvien kaltaisiin merkkiteoksiin. Kokonaisuuden kruunaa sivuroolissa riemastuttava legenda Michael Berryman (The Hills Have Eyes, The Devil’s Rejects).

Kustantaja: Night Visions
Sidosasu:
ean: 3387010010272
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: DVD
Lajityyppi: Scifi, kauhu ja fantasia

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.